Hoe gaat het gebruik van duo rolgordijnen in zijn werk?

Wat is een duo rolgordijn precies?

schematische voorstelling van een duo rolgordijn

Het stof van een duo rolgordijn hangt in twee lagen voor het raam. Zó bepaal je zelf de lichtinval en doorkijk.
Daarmee ben je helemaal up to date met de laatste woonmode van 2017-2018. Er zijn dus meerdere mogelijkheden om het gordijn voor je raam te gebruiken. Een andere naam voor dit product is Roljaloezie of multischade. Je kan het helemaal naar je eigen wensen kiezen.

https://duorolgordijn.eu
Ben je op zoek naar alleen het losse stof, dan is dat ook mogelijk bij duorolgordijn.eu. Je kan een oud systeem dan een tweede leven geven en nog lang blijven genieten van deze bijzondere raamdecoratie. Het product wordt gratis verzonden, dus je wordt niet opgezadeld met hoge kosten.

duo rolgordijn in cassette
Trendy in 2018

De laatste mode van 2017 en dan uiteraard ook in 2018 zijn de bijzondere cassettes waarin je een rolgordijn kan bestellen. Omdat een interieur steeds moderner wordt kan je met raamdecoratie natuurlijk niet achter lopen. Bekijk dan ook onze twee aanraders die je mee kunt nemen om helemaal met de mode in lijn te zijn.

Aanraders

Aanrader 1 Gratis kleurstaal aanvragen± Vraag altijd eerst een gratis kleurstal aan. Je kunt dan de stof en kleur thuis ervaren met je juiste licht inval en kleur toon. Het kiezen van de juiste kleur kan eigenlijk heel eenvoudig door de volgende stelregel: De kunst van combineren is werken met de kleuren die je hebt. Kies voor een grijstint of zwart dan is combineren met kleur minder gevoelig. Tinten passen bij alle kleuren. Wil je graag veel licht in huis, kies dan voor een lichte kleur. Je voegt dan géén kleurtoon in huis toe.

Aanrader 2

Hoe ziet je interieur er uit. Heb je een modern interieur met strakke vormgeving. Kies dan altijd een strakke cassette en rand afwerking. Je integreert de stijl van je interieur dan door in het duo rolgordijn. Je kan er ook voor kiezen om een gordijn met extra brede banen te kiezen. Dit kan met name bij smalle en hoge ramen erg mooi zijn. Zo zijn er baanbreedtes die variëren van standaard ca 8 cm tot 12 20 en 40 cm. Het is dus altijd modern aan jouw stijl aan te passen. Hoe kleiner het patroon hoe fijner het rastert naar buiten toe en je objecten beter kunt onderscheiden.

De laatste mode in huis!

Als je eerder al een duo rolgordijn hebt willen kopen en het er nog nooit van gekomen is, bekijk dan zeker de collectie van www.duorolgordijn.eu. De website wordt dagelijks bijgewerkt en de laatste mode vindt je altijd het eerst daar. Bezoek ze regelmatig zodat je zeker op de hoogte bent van de allerlaatste trends. De duo rolgordijnen worden gratis aan huis afgeleverd. Je kan als het klaar is zelf de aflever dag kiezen. Dan weet je zeker dast er altijd iemand thuis is als het product wordt geleverd.