Restyle je woonkamer met vouwgordijnen

Restyle je woonkamer, dit hoor je vaak in woonprogramma’s. Maar waar haal ik mijn inspiratie vandaan als ik vouwgordijnen wil?
Tijdens de woonprogramma’s krijgen de stylisten de sleutel van iemands woning en gaan ze meteen aan de slag. Maken een moodboard, kiezen de juiste kleuren bij elkaar, likje verf of een ander vloerkleed. Kleine details zijn erg belangrijk hoor ik ze vaak zeggen.

Fantastisch natuurlijk hoe de stylisten vaak met een paar aanpassingen je ruimte een totaal andere look kunnen geven.
Maar nu wil je zelf thuis aan de slag. Ik wilde graag een andere look, dus bleef ik maar met mijn meubels schuiven en nieuwe accessoires aanschaffen. Bij het lezen van een magazine kwam ik er achter. Investeren in nieuwe raamdecoratie want dat zou wel eens een oplossing voor mijn probleem kunnen zijn. Een totaal andere look door het veranderen van de raambekleding. Vouwgordijnen trokken mijn aandacht.

Restyle je woonkamer: inspiratie

Hier wilde ik mee beginnen. Een mooie zonnige dag uitgezocht om inspiratie op te doen om mijn raam te restylen. Heerlijk door de dorpen in de omgeving gefietst en eens bij de woningen naar raamdecoratie gekeken. Jawel hoor, hier zag ik mijn droom vouwgordijn hangen. Een vouwgordijn voor overdag en ’s avonds.
Dan zou het er in de kamer rustiger uit gaan zien. Mijn overgordijnen konden dan eindelijk weg. Heb geen stylist hier in huis dus maar eerst eens online op zoek gaan naar de mogelijkheden. Veel over klussen lees je hier.

Dit was gemakkelijker gezegd dan gedaan.

 

Restyle je woonkamer met vouwgordijnen

Day-Night vouwgordijn

Uiteindelijk contact opgenomen met de bewoners van het huis waar ik die mooie vouwgordijnen had zien hangen. Deze waren online gekocht bij raamdecoratieshop.nl. en ze waren heel erg tevreden. Uitstekende service en hadden een bezoek gebracht aan de showroom.
Meteen gekeken op de site van raamdecoratieshop bij de vouwgordijnen en daar heb ik veel inspiratie opgedaan. De laatste vouwgordijntrend zoals de top down, silverblind en de dag en nacht vouwgordijnen. Diverse mogelijkheden om te combineren. Wat een keuze uit de diverse stoffen. Transparant, semitransparant en Dim Out stoffen. Deze zijn hier allemaal te koop. Heb nog heel even getwijfeld, je ziet op de website ineens zoveel mogelijkheden maar uiteindelijk is mijn keuze toch de Day-Night vouwgordijn geworden.
Ben je ook toe aan iets anders voor je ramen? Raamdecoratieshop.nl kan ik aanbevelen.
Day-night vouwgordijn